2014. június 6., péntek

MEK-es könyvek Kindle-re

Kevesen veszik észre, mert elég eldugott helyen van, de a Magyar Elektronikus Könyvtárban megjelent könyveket lehetőség van külön letöltés és konvertálás nélkül közvetlenül a Kindlenkre is elküldetni.

Ehhez nincs más dolgunk, mint a könyv oldalán legalul a "Küldés Kindle-re" gombra kattintani, és megadni az adatainkat. A Kindle-s e-mail címünket a Kindle regisztrációjakor kaptuk meg, és itt olvashatunk róla bővebben.

3 megjegyzés:

  1. ..lehet hogy csak pusztaba kialtott szo lesz,de megis megkerdem,,biztos,hogy ez ilyen egyszeru? En folyamatosan klikkelek arra a gombra,es mindossze annyi tortenik,hogy felfrissul az oldal..mi lehet a baj?elore is koszonom a valaszt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos Én is kipróbáltam, úgy néz ki működik. Amire érdemes figyelni, hogy a saját e-mail címnek engedélyezve kell lennie (amazon,com my account), mert különben nem fogja fogadni a kindle féle email cím. A mésik, hogy a kindle email cím több féle is lehet, pl. XY@kindle.com, vagy XY@free.kindle.com érdemes leellenőrizni, hogy melyik van a küldésnél kiválasztva.
      Ha esetleg a konvertálás AZW-be is be van jelölve, érdemes kicsit várni, mert beletellik egy kis időbe mire odakerül a helyére :)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés